Nogomet
Nogomet

Burić indirektno potvrdio odlazak iz Hajduka: "Doživio sam bušenje sa svih strana"

Damir Burić odradio je svoju vjerojatno pretposljednju konferenciju za medije u ulozi trenera Hajduka.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na Poljudu je održana press-konferencija koja je, po svemu sudeći, bila pretposljednja za Damira Burića u ulozi trenera Hajduka. Odradit će Burić još nedjeljni dvoboj protiv Istre 1961 na Poljudu, zatim vjerojatno i press-konferenciju poslije tog dvoboja, a onda će biti smijenjen.

To je nešto što je javna tajna proteklih dana na Poljudu i oko njega, a što je indirektno potvrdio i sam Burić, koji je otvorio dušu u svom obraćanju javnosti uoči posljednje Hajdukove utakmice u ovoj kalendarskoj godini.

"Daleko smo mi od velike i jake momčadi"

"Od prvog momenta bila je destrukcija u svemu, tako da mogu reći da nikad pravu šansu u Hajduku nisam dobio. Bile su kritike na sve strane... Onu uobičajenu dobrodošlicu ja nisam osjetio, vidjeli ste momčad koja je bila dugo prva, a doživio sam bušenje na sve strane", pričao je razočarani Burić.

Tražio je razloge za posrtaje koji su se zaredali proteklih nekoliko tjedana...

"Mi smo daleko od velike i jake momčadi koja si može priuštiti da lako nadoknadi kad joj nedostaju tri glavna obrambena igrača ili tri glavna veznjaka. Protiv Rijeke nam je nedostajala gotovo cijela obrana, a u Zaprešiću gotovo cijeli vezni red."

"Ne znam kad će Hajduk opet imati ovakvog trenera"

Na koncu je poručio:

"Imao sam dvije želje, jedna je bila da mi dovedu pravog napadača, a druga da dobijem priliku povesti momčad na zimske pripreme. Nijedno nisam dobio. Ovo što sam ovdje doživio ovdje u šest mjeseci nisam doživio u 30 godina svoje trenerske karijere. Bio sam i na klupi Bundesligi i u Ligi prvaka, a ja ne znam kad ćete opet imati trenera koji se time može pohvaliti."

Rezultati by SofaScore