Nogomet
Nogomet

Bilić: 'Pobjede su poput dolaska u pub koji je pun lijepih žena'

Ni drugog dana nakon što je 'skinuo' vodeći sastav engleske Premierlige dobro raspoloženje ne napušta menadžera West Hama Slavena Bilića...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

West Ham je u subotu kao gost slavio protiv dotada stopostotnog Manchester Cityja rezultatom 2:1. Bilić je tako slavio i na trećem velikom gostovanju, nakon što je prethodno upisivao pobjede na Emiratesu (Arsenal 2:0) i Anfieldu (Liverpool 3:0). Britanci su ga prozvali 'ubojicom velikana', te njegovo ime uvrstili u legendarnu pjesmu The Beatlesa "All You Need Is Slav" (umjesto Love).

Dobro raspoloženje i smisao za humor i dalje krase bivšeg izbornika reprezentacije Hrvatske, kojeg je zateklo pitanje uživa li u pobjedama.

"Naravno. Osjećaj je sjajan! To je nešto poput dolaska u pub koji je pun lijepih žena. Jednostavno morate to voljeti", rekao je Bilić za britanski dnevnik list Standard.

West Ham je nakon šest odigranih kola treći sastav Premierlige, sa svega tri boda manje od vodećeg Manchester Cityja. I sve to nakon što je u tih šest kola morao igrati protiv tri engleska velikana u gostima!