Nogomet
Nogomet

Anas Sharbini Džekin nasljednik u Wolfsburgu?

Nakon pompoznih najava, cjenkanja i pregovora Hajduk je odustao od braće Sharbini, no zainteresiranih naravno ne nedostaje. Bundesligaš Wolfsburg ozbiljno je zagrizao na Anasa, a cijela obitelj Sharbini jučer je stigla u Njemačku na pregovore...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U Wolfsburg su stigli i Anas i Ahmad i njihov otac Jamal, a odvezao ih je Anasov zastupnik Sanjin Ugarković, pišu Sportske Novosti. Kako je pitanje trenutka da Edin Džeko ode ili u Milan ili u Arsenal za 30 milijuna eura, novaca za pojačanja im sigurno neće nedostajati.

Na Wolfsburgovu je klupu sjeo Armin Veh koji je sa Stuttgartom titulu uzeo 2007. forsirajući 4-4-2 sustav u kojem bi za Anasa moglo biti mjesta i na lijevom veznom ili na poziciji 'plutajućeg napadača’. Prvak Njemačke tako je uz Ajax postao najprimamljivije ime na obzoru klubova koji se vrte oko bijele 'desetke’. 

>> PSV, Ajax i Koeln žele Anasa Sharbinija

Hajduk je pak, odustao iako su se imena braće Sharbini danima spominjala u prvom planu. Nakon dogovora, pregovora i premišljanja kap koja je kod Hajdukovog predsjednika Mate Peroša prelila čašu bila je zadnja izjava Anasa Sharbinija kako bi radije otišao u Dinamo nego u Hajduk.