Nogomet
Nogomet

Službeno potvrđeno: Liverpool dobio novo pojačanje!

Premierligaš Liverpool potvrdio je u utorak da je potpisao ugovor s dosadašnjim veznim nogometašem Southamptona Adamom Lallanom (26)...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

''Redsi'' nisu objavili na koliko je godina potpisao engleski reprezentativac, ali mediji tvrde da se radi o petogodišnjoj suradnji, te da je Southampton primio 25 milijuna funti odštete. Tjednima se nagađalo da će Lallana ovo ljeto završiti na Anfieldu, a priča je sada i službeno potvrđena.

"Uzbuđen sam što otvaram novo poglavlje svoje karijere i što dolazim u poseban klub poput Liverpooola. Prošle sam sezone duboko u sebi razmišljao kako bih jednog dana volio zaigrati u tom klubu. Taj san je sada postao stvarnost", rekao je Lallana.

Karijeru je Lallana počeo u Southamptonu iz kojeg je samo nakratko u sezoni 2007/08 otišao na posudbu u Bournemouth. U prošloj je sezoni u Premierligi postigao devet golova i osam puta asistirao.

Lallana je treće ovoljetno pojačanje Liverpoola, nakon napadača Rickieja Lamberta koji je također došao iz Southamptona, te veznjaka Emrea Cana iz Bayer Leverkusena. (TS)