Nogomet
Nogomet

19 privedenih: Kažnjavat ćemo ih bez milosti!

Nakon tragičnih i sramotnih ispada huligana diljem regije, u Baškoj Vodi su pripadnici Torcide uspjeli prekinuti običnu prijateljsku utakmicu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Što je bilo pripadnicima Torcide da staklenim bocama i bakljama napune teren na utakmici Urania – Hajduk u Baškoj Vodi stvarno je teško shvatiti. Bila je to 'mala' prijateljska utakmica na kojoj su bile cijele obitelji s malom djecom, a sudac je u 35. minuti rekao dosta i poslao igrače u svlačionicu.

>> FOTO: Torcida prekinula prijateljsku utakmicu Hajduka!

Bio je to jadan čin huligana koji se kriju iza imena navijača Hajduka. Vodstvo Torcide bjesnilo je zbog prekida utakmice. 19 huligana je privedeno prekršajnom sudu.

'Sami ćemo ih pronaći i obračunati se s njima, a zabranit ćemo im i dolazak na utakmice kluba, i one domaće i u gostima', prenio je stav vodstva Torcide Žan Ojdanić.

Na utakmici je bilo tisuću gledatelja, a njih 20 najpametnijih prekinulo je feštu u Baškoj Vodi. Ojdanić poručuje kako će se takve gluposti ubuduće kažnjavati na licu mjesta, bez milosti odmazdom jezgre grupe, prenosi njegove riječi Slobodna Dalmacija.