Nogomet
Nogomet

VIDEO: Navijač Sarajeva ipak ubijen metkom u glavu!

Iako su policija i liječnici tvrdili kako je Vedran Puljić poginuo od udarca kamena tj. nekog oštrog predmeta, danas je ipak potvrđeno kako se radilo smrtonosnom pogotku iz vatrenog oružja.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ovu vijest danas je potvrdila dežurna tužiteljica Hercegovačko-neretvanskog kantona Vesna Ćavar i tako demantirala glasnogovornika MUP-a županije Zapadnohercegovačke Damira Čuturu koji je sinoć odbacio tvrdnje o ubojstvu iz vatrenog oružja.

>> Što se zapravo dogodilo u Širokom Brijegu?

>> VIDEO: 'Vedran mi je rekao da ide makar poginuo'

>> VIDEO: Brat ubijenog prerezao vene, ustrijeljeni stabilno

Također, policija je u Širokom Brijegu privela 20-ak osoba na ispitivanje u vezi s ubojstvom Puljića, a šest ih je zadržano. Istragu vodi lokalni MUP uz nadzor Federalne policije. Neslužbeno saznajemo i kako je jedan od zadržanih u pritvoru i policajac koji je priznao pucanje u navijače!

Navijač Sarajeva pogođen je u desno uho, a istraga se nastavlja. Na navijače Sarajeva su pucali navijači Širokog Brijega, ali i policija, što se jasno može vidjeti na fotografijama. No još je nekoliko navijača propucano, pa tako i oni Širokog Brijega, što znači da su naoružani bili i gostujući navijači ili su oružje oteli policajcima.

Na snimkama se vidi kako su pripadnici Hordi Zla oteli štitove i palice policajcima, pa su mogli doći i do pištolja, ako ih već nisu imali sa sobom. Oni tvrde kako je na njih otvarana vatra sa više strana, a policija pak tvrdi kako je u akciju krenula kada je u nogu upucan jedan građanin koji je izašao iz svoje kuće.

U Sarajevu su danas održani prosvjedi zbog ubojstva njihovog sugrađanina, dok iz Širokog Brijega poručuju kako od huligana, koji su za cijeli incident odgovorni, sada rade žrtve.