FIGHT!
FIGHT!

Žestok odgovor Cro Copa bahatom Overeemu!

Mirko Filipović odgovorio je putem Facebooka na komentare Alistaira Overeema.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nizozemski borac Alistair Overeem dobio je prije par dana pitanje o mogućem revanšu s Cro Copom. Poznato je u MMA svijetu da je Mirko Filipović na 'osvetničkom' pohodu po UFC-u, a njihova je borba u Dreamu završila bez pobjednika zbog udaraca koljenom koji su završili u Mirkovim genitalijama.

Overeem je poručio kako Cro Cop sigurno ne bi želio revanš s njim jer ga je 'mentalno uništio'. Hrvatski je borac to kratko prokomentirao putem svoje Facebook stranice.

''Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina", žestoko ga je 'oprao' Mirko na društvenoj mreži iako nije naveo da se radi o Overeemu.

Mirko Filipović nakon nokauta protiv Gabriela Gonzage još uvijek čeka ime sljedećeg protivnika. Zasad se spominjao mogući revanš protiv Minotaura, što je želja najvećeg broja Mirkovih navijača, a obojice boraca koji se ne protive borbi. No, Brazilac ima borbu sa Struveom na ljeto pa bi sljedeći protivnik Cro Copa ipak mogao biti netko drugi.