FIGHT!
FIGHT!

Zbog Cro Copa došao u probleme: 'Ispričao sam se, ovo je moja osobna stvar'

Mirko Filipović će se ovog petka ponovno naći u ringu, a protivnik će mu biti Rus Aleksej Oleinik…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jedan od najbolji ruskih teškaša bit će zamjena za Aleksandera Emelianenka u borbi protiv našeg Mirka Filipovića. Igra sudbine je htje da se borac znakovitog imena 'Boa Constrictor' nađe u ringu nasuprot Cro Copa.

>> EKSKLUZIVNO Cro Cop: On nema šanse, a onda se vraćam u Japan!

Oleinik je u razgovoru za Eurosport.ru objasnio prihvaćanje za njega sigurno borilačkog izazova života, a na kojeg je i utjecala teška narav Emelianenka.

''Osjećam da sam u sjajnoj formi. Protiv Staringa nisam dobio ozbiljniji udarac i iz borbe sam izašao neokrznut. Ovakve ponude stižu jednom u karijeri. Boriti se protiv legendarnog borca kao što je Cro Cop je prilika koja se ne smije propustiti'', rekao je ruski borac.

Oleinik se za meč protiv Filipovića posljednjih dana priprema čak i s Alistairom Overeemom i Badr Harijem.

''Već neko vrijeme sam trenirao s Overeemom, a sada je ispalo da se spremam za Mirka. S Harijem samo odradio tek nekoliko treninga posljednjih dana."

''Za 10 do 15 dana se teško pripremiti za takav meč, iako sam profesionalac i u formi. Nažalost, ljudi iz TechKrep promocije su bili ljuti jer sam izigrao dogovor da se ne borim određeni period prije meča s Philipom de Friesom 30. studenog. Ispričao sam se, ovo je moja osobna stvar i želim se boriti protiv Filipovića'', izjavio je Oleinik.

Borbu Mirka Filipovića i Alekseja Oleinika 8. studenog u Moskvi moći ćete UŽIVO pratiti na OYO.hr (18.45) i Novoj TV (21.00)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.