FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Skandiranje i ovacije: Pogledajte kakva je Cro Cop zvijezda u Koreji!

Mirko Filipović nalazi se u Seulu u sklopu promocije njegove druge borbe od povratka u UFC.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iako su se svi nadali nekom borcu koji Mirku 'duguju' revanš, UFC mu je dodijelio borbu s Anthonyjem Hamiltonom. Njih dvojica u oktogon ulaze 28. studenog na UFC Fight Night 79, a najveće zvijezde ovog spektakla trenutno su u Seulu u sklopu medijske promocije.

Mirka su već u zračnoj luci dočekali brojni novinari, a prave je ovacije i skandiranja doživio na druženju s korejskim fanovima. Kolika je Cro Cop zvijezda u Aziji ne treba posebno naglašavati. Dovoljno je pogledati priložene snimke.

Uz Mirka, u Seulu se nalazi i prvo ime eventa Benson Henderson, a tu su i Dong Hun Kim i Yoshihiro Akiyama. Njih četvorica bili su glavni gosti službene press konferencije prvog povijesnog UFC događaja u Južnoj Koreji.

"Svjestan sam da u Koreji imam mnogo fanova. Sretan sam jer sam došao u predstavljati profesionalni borilački sport", prenosi Cro Copove riječi Fight Site.

Četvorica boraca fotografirala su se s najvećom UFC zvijezdom među 'oktogon djevojakama'. Atraktivna Arianny Celeste pridružila se borcima ispred autobusa koji je bio oslikan njihovim licima.
 

 

Thank you

Posted by Mirko Filipovic on 8. rujan 2015