FIGHT!
FIGHT!

Svatko od boraca ide na 'sve ili ništa', spektakl u Ciboni sve je bliži...

Veliko polufinale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Ulog je veliki - mjesto u finalu. Možemo očekivati vrhunske borbe jer svatko od boraca u ovom dijelu natjecanja ide na “sve ili ništa“. Bez kalkulacija, beskompromisno, finale MMA lige čeka samo najspremnije i najodvažnije hrvatske MMA borce.

Polufinale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Nakon napetih borbi za prestižno mjesto u finalu, poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Teško i nezahvalno je prognozirati ishod polufinalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali naš stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.

''Očekujem uzbudljiv meč između Pejića i Vladimira. Oba borca preferiraju agresivan stil borbe. Zaista je izgledno da se kod ovakvog sraza dogodi i K.O. što je u nižim kategorijama rijetkost. Okršaj Radmana i Dukića bit će užitak za gledati. Dukić je već pokazao da protiv renomiranih parteraša (Saša Drobac ) zna i može. Hoće li pokušati zadržati borbu u stand-up ili se upustiti u egzibiciju zvanu „Radman u parteru“ te još jednom pobjedom naglasiti da je upravo on favorit kategorije, preostaje nam vidjeti. U super teškoj kategoriji očekujem napet meč između Glavaša i Željezića. Kao prošlogodišnji finalist, Glavaš zasigurno ne želi nazadovati već minimalno zadržati status finalista sezone, tako da je za očekivati da će pokazati veliku želju za pobjedom i izvedbu sukladnu tome. Njegov protivnik je pokazao prijašnjom pobjedom (poluga na nozi) da se odlično snalazi u svim segmentima borbei nameće se Glavašu kao teška prepreka do finala sezone. Zanimljiva borba'', izjavio je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OYO POKLANJA ULAZNICE ZA POLUFINALE!

Na e-mail natjecaj@novatv.hr pošalji odgovor na nagradno pitanje: Koja će borba u polufinalu Hrvatske MMA lige biti najatraktivnija i zašto? Najbolje odgovore oyo nagrađuje s po 2 ulaznice za polufinale u subotu!

Polufinale MMA lige, 7.9. – fightcard:

Laka kategorija (do 70 kg)

Patrick Pereša (Trojan Pula) – Burhan Ameti (Prime Poreč)
Filip Pejić (Ban Team) – Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Velter kategorija (do 77 kg)

Anto Radman (UFK Novi Zagreb) – Zdravko Dukić (Bandog Zadar)
Tonći Peruško (Trojan Pula) – Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka)

Srednja kategorija (do 84 kg)

Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) – Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Mijatović (Ban Team) – Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Poluteška kategorija (do 93 kg)

Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina)
Matej Batinić (Ban Team) – Petar Buljan (Prime Poreč)

Teška kategorija (iznad 93 kg)

Goran Željezić (UFK Trešnjevka) – Dražen Gavaš (Cromma Gym)
Luka Oršanić (UFC Trešnjevka) – Saša Milinković (HK Osijek)