FIGHT!
FIGHT!

Overeem traži mjesto pod suncem: On priča jedno, UFC drugo

Nizozemski borac nakon suspenzije traži pozornost preko društvenih mreža.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Krajem godine trebala bi istječi suspenzija od devet mjeseci koju trenutno 'izdržava' Alistair Overeem. On je preko Twittera poručio kako se vraća u prosincu te uputio neke prijetnje teškaškom prvaku Junioru Dos Santosu s kojim se trebao boriti za pojas krajem svibnja.

Ima li Overeem još uvijek preveliku razinu testosterona u krvi? Obećao je napraviti test, kako bi malo popravio dojam u javnosti. Želi dokazati da je čist borac, ali malo tko mu vjeruje.

Tek 27. prosinca Overeem smije tražiti novu dozvolu od Sportske komisije države Nevade. On želi nastupiti već uoči Nove godine, no kako bi UFC mogao promovirati njegovu borbu ukoliko nije siguran da će dobiti dozvolu za nastup?

UFC-ov suvlasnik Lorenzo Fertita rekao je kako nema šanse da promoviraju borbu u kojoj je Alistair Overeem sve dok ne dobije dozvolu da nastupanje.

Nizozemac pokušava naći svoje mjesto pod UFC suncem, ali čini se kako će to biti tek iduće godine. Bit će to duga pauza za Overeema, ali sam je kriv. Imao je priliku života, a sada će novu tražiti 2013. godine.