FIGHT!
FIGHT!

Cro Cop protiv Blakea nakon 12 sati na OYO.hr, od 21.00 na Novoj TV!

Mirko Filipović ove se nedjelje vraća u svoju drugu domovinu. Japan ga nije vidio gotovo četiri godine, a gledatelji će imati prilike gledati ga uživo i besplatno na internet servisu OYO. Nešto kasnije navečer Nova TV donosi snimku ovog uzbudljivog i dugo očekivanog meča.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Borbu Cro Cop vs. Randy Blake gledajte uživo u nedjelju od 12.15 na OYO.hr i to besplatno za sve posjetitelje, a na Novoj TV od 21.00!

Posljednji put Cro Cop je nastupio u Japanu za Staru godinu 2008. kada je pobijedio korejskog diva Hong Man Choija. Ipak bio je to MMA meč, pa njegovi brojni navijači očekuju svog heroja u još boljem izdanju. Hrvatski je borac u svibnju u Madridu slavio nokautom protiv Španjolca Lorena. Bio je to njegov povratak u najveću sportsku ljubav – K-1.

Mirko će se ove nedjelje u Tokiju boriti na Final 16, okupljanju najbolje 16-orice teškaša K-1 World Grand Prixa. Protivnik hrvatske legende bit će opasni Amerikanac Randy Blake. Visok 191 centimetar, težak 98 kilograma, Blake je dosad u karijeri odradio 24 meča i nije upisao niti jedan poraz. Iako među onima koje je pobijedio nema poznatijih kick-boks imena, Blake se najavljuje kao buduća zvijezda K-1 organizacije.

Ulog je velik, najboljih osam okupit će se u New Yorku u siječnju. Veliko finale K-1 World Grand Prixa održat će se u legendarnoj dvorani Madison Square Garden, a nagrada je milijun dolara. Ne propustite pogledati Mirka Filipovića u nedjelju, 14. listopada na Novoj TV i OYO.hr-u.

>> Svi ljubitelji borilačkih sportova na OYO mogu gledati i snimke borbi brače Kličko te sve borbe Hrvatske MMA lige. Uz aktivaciju probnog pristupa sadržaje na OYO možete gledati kroz 7 dana bez naknade!

>> Više od 2.500 sati sadržaja za samo 35 kn mjesečno. Aktivirajte 7 dana probnog pristupa i isprobajte OYO bez naknade!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.