FIGHT!
FIGHT!

Hrvatska MMA liga u sezoni 2014. putuje po cijeloj Hrvatskoj!

Mega uspješna sezona 2013. Hrvatske MMA lige je iza nas. Draženov dom je postao prepoznatljivo mjesto uzavrele MMA groznice.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

No, kako Hrvatska MMA liga ima svoje fanove diljem Hrvatske, a neki od najuspješnijih klubova koji se natječu u MMA ligi dolaze iz Splita, Osijeka i Pule, vodstvo Only Men Stuffa je odlučilo sezonu 2014. Hrvatske MMA lige pokloniti upravo tim gradovima.

Tako spektakl slobodne borbe više nije rezerviran samo za glavni grad Zagreb, već će u 2014. godini najbolji hrvatski MMA borci gostovati na eventima u Puli, Osijeku, Makarskoj, Splitu, Poreču i Zagrebu.

Točan raspored eventa Hrvatske MMA lige je slijedeći: prvi kvalifikacijski krug će se održati u Puli, drugi krug u Osijeku, a treći u Makarskoj, Poreč je dobio četvrtfinale, Split je dobio četvrtfinale, polufinale će se održati u Makarskoj, a veliko finale u Zagrebu. Zagrapčanima za utjehu ostaje Europska MMA liga koja će se održavati u vatrenoj Ciboni. Veljača će biti mjesec u kojem kreće hrvatska, ali po prvi puta i europska MMA adrenalinska zabava.

''Bilo je lijepo vidjeti punu Cibonu na zadnjim eventima Hrvatske MMA lige. Ali, mi imamo fanove širom Hrvatske. Autobusi navijača su do sada dolazili u Zagreb, a od sada će MMA liga gostovati po cijeloj Hrvatskoj. Očekujem da će podrška lokalnih navijača biti velika jer u tim gradovima imamo neke od najboljih klubova koji se takmiče u ligi. Ljudi vole vidjeti hrvatske MMA borce kako se bore u kavezu, svakom gradu u koji ćemo doći, obećajem spektakl'', najavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.