FIGHT!
FIGHT!

Hoćemo li vidjeti i drugi veliki revanš: Minotauro želi Cro Copa!

Povratak Mirka Filipovića u UFC komentirao je i njegov legendarni protivnik iz Pridea - Antonio Rodrigo Nogueira poznatiji kao Minotauro.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović 11. se travnja u poljskom Krakovu ima priliku osvetiti za onaj nokaut Gabriela Gonzage. Navijači i sam Mirko više su nego zadovoljni potpuno logičnom odlukom UFC-a o sparivanju njih dvojice, a priča se o još jednom revanšu.

Svi žele u kavezu vidjeti legendarne borce Pridea. Minotauro je slavio davne 2003. godine , a 12 godina kasnije čak i on želi novu borbu. Posljednjih godina muče ga ozljede i porazi, pa je kao i u slučaju Mirka rješenje možda ovakvi obračuni legendi.

"Vraćam se ove godine sigurno. U travnju 2014. sam slomio dva ligamenta na koljenu, ali sam prije mjesec dana počeo ponovno trenirati. I dalje nisam zdrav, ali se vraćam. Ove godine se sigurno borim, ali ne znam kada. Nisam pričao s čelnicima UFC-a o terminu i protivniku. Svi su dobri u teškoj kategoriji, ali Cro Cop je moja želja. Bit ću spreman za bilo koga", prenosi njegove riječi Fight Site.

Ne bi bilo čudno da nakon ljeta svjedočimo velikom revanšu…