Košarka
Košarka

Suspendirani Vujošević: Gotovina je pametan, ostat će kod kuće!

Trener Partizana Duško Vujošević suspendiran je od ABA lige zbog verbalnog i fizičkog napada na suca Jovovića tijekom gostovanja kod Szolnokija...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Koliko će točno biti udaljen s klupe bit će odlučeno narednih dana, no sigurno je da neće voditi momčad kod Zadra u srijedu te protiv Krke u subotu. Srpski strateg zapravo je mudro izbjegao dolazak u vrući Višnjik nakon što su je u Pioniru u prvom kolu također napravio incident sa sucima.

Zadrani su tada bili gađani predmetima s tribina te je utakmica prekinuta. Susret u Višnjiku, kako je prije najavljivano, trebao bi doći pogledati general Ante Gotovina.

''Kao i kada je bila utakmica s Cedevitom u Beogradu, rekao sam da se politika ne bi smjela miješati u sport. Taj stav zastupam i sada. Što se tiče Gotovine, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin biti mudar i ostati kod kuće'', izjavio je Vujošević za srpski Kurir.

Inače, dodatne brige organizaciji utakmice u Zadru mogla bi predstavljati činjenica da su navijači Partizana najavili organiziran dolazak u Višnjik. Sportski direktor Zadra Josip Skroče rekao je kako još nisu odlučili kako će se ponašati ako Grobari krenu na put u Hrvatsku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.