Košarka
Košarka

Mlada hrvatska zvijezda izgubila živce i žestoko opsovala

Mladom hrvatskom košarkašku Mariju Hezonji nije se svidjela jedna sudačka odluka u pripremnoj utakmici protiv Francuske...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatska košarkaška reprezentacija u subotu je ostvarila prvu pobjedu na turniru 'Četiri nacije' koji se kao priprema za Olimpijske igre održava u Argentini, svladavši u drugoj utakmici Francusku sa 76-70 (23-16, 15-11, 16-19, 22-24).

Iako je Francuska bila oslabljena za Tonyja Parkera, hrvatski košarkaši su pokazali odličnu igru, pogotovo u prvom poluvremenu. I to su napravili bez velike pomoći Bojana Bogdanovića, kojeg je dobro čuvao Nicolas Batum.

Hrvatsku je predvodio raspoloženi Dario Šarić s 18 koševa uz osam skokova i šest asistencija, dok su svoj obol dali i Simon i Hezonja. Zvijezda Orlanda je završila utakmicu s devet poena, ali i žestoko reagirala na jedan nedosuđen prekršaj.

Naime, Hezonja je smatrao da je u jednom od prodora bio fauliran od strane Francuza, no suci tako nisu mislili. To je zasmetalo mladom košarkašku koji je potom vidno iznerviran žestoko opsovao.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.