Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Protiv mini Vatrenih je igrao Haalandov najbolji prijatelj i internetska senzacija čiji video ima osam milijuna pregleda

Nogometaš, reper, prijatelj poznatih...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija U-21 pobijedila je vršnjake iz Norveške 3:2 u 3. kolu kvalifikacija a Euro 2023. uz puno muke. Mini Vatreni teško su upisali važnu pobjedu protiv kolega s vrha naše skupine i pobjegli im tri boda. U sastavu gostujuće reprezentacije nije bilo puno nogometno poznatih imena, ali bila je jedna internetska senzacija.

Riječ je o kapetanu Eriku Botheimu, koji je postao poznat nedavno ni kriv ni dužan. Naime, Botheim je najbolji prijatelj i nekadašnji reprezentativni suigrač planetarno popularnog Erlinga Haalanda, a svojedobno je s njim snimio rap spot za pjesmu „Kygo jo“.

Pjesma je, jasno, zahvaljujući Haalandu dospjela u medije širom svijeta, a napadač Borussije svojedobno je za taj šou izjavio:

"Bilo nam je dosadno, nismo imali ništa pametnije i odlučili smo snimiti rap video. Mislim da sam puno bolji nogometaš, ali nisam loš ni reper“, nasmijao se Haaland za video koji je do danas pregledalo preko osam milijuna ljudi.