Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice Hrvatske na Novoj TV

Najgledanija domaća televizijska postaja Nova TV i najbolji sportski portal gol.hr nastavljaju s prijenosima svih kvalifikacijskih dvoboja Hrvatske, Lige nacija kao i prijateljskih utakmica

Hrvatska nogometna reprezentacija i idućih šest godina stanovat će na Novoj TV i gol.hr-u. Najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj nastavlja s prijenosima svih kvalifikacijskih dvoboja Vatrenih, Lige nacija kao i prijateljskih utakmica.

"Ponosni smo što smo osigurali ta prava, utakmice reprezentacije su u svakom slučaju jedan od najatraktivnijih medijskih sadržaja općenito. Smatram da su savršena nadopuna svega što emitiramo na našim kanalima i platformama. To je čast i obveza da to postavimo na najatraktivniji način, siguran sam da u sljedećih šest godina kao najjača platforma u zemlji kroz sinergiju možemo pružiti atraktivan sadržaj svim gledateljima reprezentacije, gledateljima Nove TV i posjetiteljima portala Dnevnik.hr i gol.hr", rekao je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Ništa se ne može mjeriti s reprezentacijom

Od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV.

"Čast svima ali u hrvatskom sportu ništa se ne može mjerit s nogometnom reprezentacijom, ništa ne izaziva toliki interes javnosti, ništa ne izaziva takve emocije, tako da u televizijskom poslu apsolutni vrhunac raditi reprezentaciju, još kad je ugovor na šest godina, onda je sreća potpuna. Dugi period je ispred nas ne sumnjam i za repku i za Novu TV, period u kojem ćemo pružiti dosta novina i u sadržajnom i tehničkom smislu, kakav ovakav projekt definitivno i zaslužuje", kaže urednik projekta Saša Lugonjić.

Uz prve reakcije i stručne analize, nastavit ćemo vam na zanimljiv način predstavljati suparnike Vatrenih - za to će biti zadužen naš kreativni dvojac Stipe Antonijević i Vlado Boban.

Studijske emisije i dalje ćete pratiti uz ekspertize Aljoše Vojnovića i Roberta Jarnija.

"Njih dvojica ne samo što su stručni, nego imaju i fantastičnu kemiju pred kamerama, što je jako bitno za ovaj posao", dodaje Lugonjić.

Niz sadržajnih i grafičkih novosti

Za novi ciklus spremamo vam i niz sadržajnih i grafičkih novosti u emisijama kao i u samom prijenosu utakmica.

"Potvrdit ćemo nešto što smo već radili samo ćemo napravit još bolje, to su augmented reality grafike koje smo implementirali u naš studio, s time ćemo nastaviti i dalje i bit će tu dodatne analize koje će biti oplemenjene dodatnim grafičkim rješenjima", kaže glavni producent informativnog programa Nove TV Antonio Blašković.

Startamo za mjesec dana utakmicama Lige nacija.