Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Kapetan Modrić otkrio kojim su ga poklonom iznenadili Francuzi: "Naježio sam se''

Hrvatska i Francuska odigrale su 1:1 u drugom kolu Lige nacija na Poljudu.

Hrvatska i Francuska odigrale su 1:1 u drugom kolu Lige nacije na Poljudu pred više od 30 tisuća navijača, a kapetan Luka Modrić bio je zadovoljan rezultatom.

"Mislim da možemo biti zadovoljni prikazanom igrom. Odigrali smo jako dobru, kompaktnu, mušku utakmicu. Nagradilo nas je s tim golom. Imamo još dvije utakmice pred nama, nadam se novim bodovima", kazao je Modrić.

"Dečki koji su ušli u igru unijeli su svježinu, donijeli su nam dozu agresivnosti. Mislim da su odigrali jako dobro. Sretni smo zbog boda, ali da smo uspjeli zabiti onu šansu Budimira u prvom poluvremenu, mislim da bi utakmica drugačije izgledala", rekao je kapetan pa dodao:

Dalić i Deschamps podijelili emotivan trenutak uoči početka utakmice na Poljudu

"Ovo nam daje dodatno samopouzdanje za sljedeće utakmice. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom, kojoj je nedostajalo igrača iz prvog sastava, ali opet je to jaka reprezentacija."

Bila je ovo jubilarna 150. utakmica Modrića u kockastom dresu, a prije utakmice su mu navijači, ali i HNS priredili prekrasno iznenađenje. No, potrudili su se i Francuzi, pripremili su mu lijep poklon.

"Osjećaj je fenomenalan. Ponosan sam, sretan što sam upisao 150. nastup za Hrvatsku. Nisam očekivao da ću doći do te brojke, hvala publici na podršci, transparentu. Naježio sam se, hvala i HNS-u i Francuzima, koji su me iznenadili. Izbornik Didier Deschamps dao mi je dres s brojem 150, lijepa gesta."

Za samo četiri dana hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Danske u 3. kolu Lige nacija u Kopenhagenu.

"Danska je kvalitetna ekipa. To se vidjelo već na Svjetskom prvenstvu, ne znaju imaju li uopće poraz. Pobijedili su Francusku. Idemo se odmoriti i pripremiti, odigrati pravu mušku utakmicu kao večeras", zaključio je kapetan.

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Francuska

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore