Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Luis Enrique na jedinstven način objavio zanimljiv popis za utakmicu protiv Hrvatske

Španjolski izbornik otkrio je na koje igrače računa u ogledu protiv Hrvatske u Ligi nacija.

Luis Enrique objavljuje sastav Španjolske (Screenshot)

Izbornik Španjolske Luis Enrique na uistinu je inovativan način objavio popis igrača koji će konkurirati za nastup protiv Hrvatske u susretu Lige nacija na Maksimiru. Španjolski je izbornik poput djeteta otvarao sličice i "lijepio" ih na ploču.

Kao što je i najavio, Enrique će u utakmicama protiv Hrvatske u Ligi nacija te protiv Bosne i Hercegovine u prijateljskom ogledu predstaviti malo drugačiju Španjolsku. Isco, Jordi Alba i Sergi Roberto vraćaju se na popis, dok su noviteti Brais Mendez (Celta), Mario Hermoso (Espanyol), Diego Llorente (Real Sociedad) i Fornals (Villarreal).

Najzvučnija imena koja su izostala jesu Koke, Thiago, Diego Costa, Marcos Alonso i Paco Alcacer.

Utakmica Hrvatske i Španjolske na rasporedu je idućeg četvrtka s početkom u 20:45, a izravni prijenos možete gledati na Novoj TV i našem portalu GOL.hr.

Hrvatska je trenutačno posljednja reprezentacija u grupi 4 s tek jednim osvojenim bodom i bez postignutog pogotka nakon dvije odigrane utakmice. Španjolska je vodeća sa šest bodova, a Engleska je druga s četiri boda.

Popis španjolske reprezentacije:

Vratari: De Gea (M. United), Kepa (Chelsea), Pau Lopez (Betis)

Obrana: Jordi Alba (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Íñigo Martínez (Athletic), Diego Llorente (Real Sociedad), Mario Hermoso (Espanyol), Jonny (Wolverhampton), Gayà (Valencia), Azpilicueta (Chelsea)

Vezni red: Ceballos (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Saul (Atlético), Rodrigo H. (Atlético), Sergi Roberto (Barcelona), Busquets (Barcelona), Suso (Milan), Fornals (Villarreal), Brais Méndez ( Celtic)

Napad: Asensio (Real Madrid), Rodrigo M. (Valencia), Iago Aspas (Celta), Morata (Chelsea)