Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Iva Olivari otkrila urnebesnu anegdotu: Olić je penale u Katru pratio iz WC-a

Iva Olivari je najpoznatija žena u HNS-u, a gostovala je u Dnevniku Nove TV.

U Dnevniku Nove TV gostovala je Iva Olivari, team managerica hrvatske nogometne reprezentacije. Iva je 30 godina u HNS-u, a 2016. godine prvi put je sjela na klupu Vatrenih.

S reprezentacijom je osvojila dvije medalje, 2018. i onu posljednju u Katru. U studiju Nove TV s njom je razgovarao Saša Lugonjić.

''Vrlo uzbudljivo je sve bilo, teško da ti uspjesi imaju veze sa mnom, ipak su neki drugi zaslužniji. Medijma je zanimljivo što je jedna žena na klupi. Što se tiče Katra, bilo je jako uspješno, imali smo ga zimi, u jednom gradu, prva nisam znala kako će to izgledati i skepse su se pokazale neopravdanima. Igrači su imali više vremena za odmor…'', rekla je Olivari.

Pele je odbio priznati kćer sa čistačicom, ženio se tri puta i dobio sedmero djece

''Često me ljudi pitaju što radim, puno je toga, sva administracija i logistika, imam svoje kolege, a ja sam igračima servis, za sve što treba. Trenutno su nam aktualni HNS kalendari pa se bavimo adresama na koje ćemo im to poslati. S nekima sam svakodnevno u komunikaciji.''

Dinamo objavio rijetku fotografiju Pelea na Maksimiru

Iva Olivari je penale u Katru proživljavala zagrljena s izbornikom Dalićem, je li to dio nekog praznovjerja?

''Mi zapravo kažemo da nismo praznovjerni, ali zapravo uvijek stojimo u istom redoslijedu. Prvo izbornik, ja pa Vedran, ako se netko zapitao gdje je bio Olić, on je na prvim penalima otišao na WC pa smo mu i na drugim penalima rekli da je možda najbolje da ide tamo i da ih od tamo prati'', otkrila je Iva Olivari.

Više o