Nogomet
Nogomet

'Uprave Hajduka bile su Mamiću dobre dok su primale njegove Rolexe!'

Predsjednik udruge Naš Hajduk Žan Ojdanić uzvratio je udarac Zdravku Mamiću, izvršnom predsjedniku Dinama...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon predsjednika Hajduka Marina Brbića, oglasio se i predsjednik udruge Naš Hajduk Žan Ojdanić povodom izjava čelnog čovjeka Dinama Zdravka Mamića.

>> Predsjednik Hajduka oštro uzvratio Mamiću!

>> Mamić: Meni ste napravili pakao, tri puta sam završio na Hitnoj i možda nosim karcinom!

Mamić je na današnjoj press-konferenciji u Maksimiru, među ostalim, rekao kako je „nevjerojatno da fantomske udruge oduzmu pravo odlučivanja pravim vlasnicima Hajduka“.
Mamić je potom dodao: „Ne može neka razočarana dama ili neki frustrirani djelatnik škvera odlučivati hoće li Hajduk biti privatiziran.“

Ojdanić uzvraća udarac izvršnom predsjedniku Dinama:
„Dok su uprave Hajduka primale njegove Rolexe bile su mu dobre, a dok je prodavao svoje polovne igrače za milijune naših eura onda su naše uprave znale svoj posao? U sadašnju situaciju Hajduk su doveli loši poslovni potezi bivših uprava, a ne navijači - oni su ga spasili kad je voda došla do grla“, kazao je Ojdanić za Dalmacija News.

„Odakle Mamiću uopće pravo govoriti o vlasništvu? Čiji je Dinamo? Čiji novac troši? Naš su problem nelegalne donacije iz proračuna s kojima osigurava titule, te ruganje sa svojom B momčadi u 1. ligi - čemu će se, nadamo se, uskoro stati na kraj“, zaključio je, među ostalim, Ojdanić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.