Nogomet
Nogomet

VIDEO: Hajduk dobio 'desetku' iz vlastite škole

Nova "desetka" Hajduka zablistala je protiv Dinama iz Bukurešta...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Dinko Trebotić bio je strijelac u jučerašnjem remiju (1:1) Splićana s bukureštanskim Dinamom, u prijateljskoj utakmici odigranoj u turskom Beleku. Pruženom partijom Trebotić je nagovijestio da bi mogao biti dostojan nasljednik Senijada Ibričića na mjestu "playmakera" Hajduka. 

>> Hajduk remizirao s Dinamom, zablistao Trebotić!

"Bila je dobra utakmica, vrlo zanimljiva. Mogli smo pobijediti, imao sam šansu za drugi pogodak, ali nisam pogodio. Mislim da smo odigrali dosta kvalitetno za ovu fazu priprema, a najvažnije je da nije bilo ozljeda. Vjerujem kako ćemo u svakoj narednoj utakmici igrati sve bolje", kratko je izjavio Trebotić za službenu web stranicu Hajduka.

Stoper "bijelih" Mario Maloča požalio se na uvjete za igru.
"Padala je kiša, a ovih dana stalno smo trenirali na suhom terenu. Bilo je dosta naporna utakmica. Mislim da možemo biti zadovoljni s 1:1", istakao je Maloča dodajući da su u ovom trenutku igračima Hajduka važniji treninzi nego utakmice:
"Kad nas trener počne osvježivati bit će to sve bolje i bolje. Mislim da dosta dobro taktički stojimo na terenu, puno bolje svi igramo obranu. Na treninzima puno radimo na igri prema naprijed, trener traži da svi sudjelujemo u igri."

Maloča se osvrnuo i na nastavak hrvatskog prvenstva, u kojem će Hajduk loviti pet bodova prednosti Dinama. "Poginut ćemo do zadnjeg kola. Borit ćemo se dok god ima šanse za naslov prvaka", poručuje Maloča.