Nogomet
Nogomet

Šok na Poljudu: Radošević odbio Parmu, Hajduk ostao bez 25 milijuna kuna!

Hajduk je trljao ruke zbog odštete koja se smiješila, a Parma zbog izvrsnog defenzivnog veznjaka kojeg je trebala dobiti. Ali...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ostalo je na tome - trebala - jer Josip Radošević odbio je odlazak u trenutno devetu momčad Serie A!

"Josip neće u Parmu i bit će u petak u Hajdukovu avionu za Tursku", potvrdio je za Dalmacija News Radoševićev brat Antonio, koji zajedno s ostatkom obitelji skrbi o njegovoj karijeri.

Na Poljudu su ostali u nevjerici nakon ovakve odluke 18-godišnjeg veznjaka, tim više što je predsjednik Marin Brbić u pregovorima s Parmom uspio povisiti iznos odštete na 3.3 milijuna eura (Hajduku je trebalo pripasti dva milijuna eura odmah, a ostatak u lipnju ove godine).

Radošević bi radije u Napoli, koji Hajduku nudi puno manje novca nego Parma (2.5 milijuna eura), ali podno Vezuva bi samog igrača čekali bolji uvjeti - zagarantiranih 400 tisuća eura po sezoni, dok je Parma nudila ugovor na pet godina u kojima bi njegova gaža rasla od početnih 200 do 600 tisuća eura, koliko bi zarađivao u zadnjoj sezoni ugovora.

U svakom slučaju, katastrofalna je ovo vijest za Hajduk, jer Splićani moraju do kraja ožujka izmisliti 20-ak milijuna kuna kako bi izbjegli izbacivanje iz Europe na jednu sezonu i novčanu kaznu UEFA-e, a prijelazni rok u većini europskih zemalja, pa tako i u Italiji, traje do 31. siječnja. Hajduk tako nastavlja utrku s vremenom, kojeg je sve manje..

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.