Nogomet
Nogomet

Slišković: Dok se ne riješi moja tužba, ne želim biti trener Hajduka!

Blaž Slišković demantirao je priču o njegovim pregovorima s Hajdukom oko preuzimanja klupe...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ovih se dana pojavila priča kako bi Slišković mogao u proljeće sljedeće godine opet sjesti klupu Hajduka koju je napustio 2005., osam kola prije kraja prvenstva, a umjesto njega "bijele" je do naslova prvaka odveo Igor Štimac, današnji kandidat za predsjednika HNS-a.

Ne bih prihvatio ulogu trenera Hajduka dok god se ne riješiti tužba

Slišković se tada na nimalo lijep način razišao s Upravom Hajduka kojoj je na čelu bio predsjednik Branko Grgić. Hajduk je "Baki" ostao dužan oko milijun i pol kuna zbog čega su još uvijek na sudu.

>> Slišković pregovara sa Svagušom oko povratka na klupu Hajduka?

No, Baka je za Novu TV demantirao cijelu priču.

''Nisam nigdje izjavio da je bilo pregovora. Bilo je dogovora i pregovora s Hajdukom jedino vezano uz moju tužbu koja je na sudu, a netko je izveo iz konteksta da sam pregovarao o preuzimanju Hajduka u čemu nema nikakve istine,'' izjavio je Slišković pa dodao:

''Nije me nitko iz Hajduka kontaktirao niti sam ja njih vezano uz preuzimanje klupe, samo preko odvjetnice kada je u pitanju moja tužba.''

''Ako moje ime dođe u kombinaciju otom potom, ali prvo moram riješiti stvari na sudu. Ne bih prihvatio ulogu trenera Hajduka dok god se ne riješiti tužba,'' objavio je legendarni bivši nogometaš.

Više o