Nogomet
Nogomet

Portugalac u Dinamu: Navijači Hajduka su čudo!

Tonel je u debiju za Dinamo ostao nemalo iznenađen atmosferom na Poljudu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Portugalac Tonel debitirao je u Dinamovom dresu baš u derbiju protiv Hajduka u Splitu. Iako nije igrao dva mjeseca Halilhodžić je iskusnog bivšeg igrača Sportinga ipak odlučio 'gurnuti u vatru'.

>> GOL.hr na mjestu događaja: Vaha nadmudrio Špacu pa izvukao bod

>> FOTO: Tučnjava, poruke protiv Mamića i Markovića i dekor Torcide!

'Prvi put sam igrao najveći hrvatski derbi i moram kazati da Hajduk zaista ima fenomenalnu podršku navijača', prvo je što je Tonel izjavio za Sportske novosti.

'Mislim da sam odigrao O.K. Uopće nisam igrao ove sezone, ovo mi je prva utakmica. Imao sam stanovitih poteškoća s hvatanjem ritma, što je sasvim normalno s obzirom na stanku. Ali svi su mi jako pomogli, trener, suigrači', krenuo je hvaliti redom Portugalac.

Tonelu se svidjelo kako njegova nova momčad igra.

'Vrlo dobro, vrlo profesionalno. Vidio sam odlčne igrače. Ma, sve je u Dinamu sjajno organizirano, do najsitnijih detalja, vidim da sam došao u vrhunski klub.'

Kao pravi profesionalac derbi na Poljudu je već zaboravio, sada se okreće važnom otvarajućem susretu u Europskoj ligi protiv Vilarreala.

'Mogu kazati da sam baš sretan što sam došao u ovaj klub. A sad slijedi - Villarreal! Siguran sam da će biti spektakl, da ćemo biti dobri, ali ipak ne bih prognozirao', završio je Tonel.

Više o