Nogomet
Nogomet

VIDEO: 'Hoćete da budem umjeren, ku... ću bit umjeren!'

Trener Hajduka burno je reagirao na Torcidin transparent 'Odlazi ili prolazi'.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Burna je bila presica splitskog kluba. Tema je bila sudačke pogreške na račun Hajduka, no začinio ju je trener Bijelih Stanko Poklepović. Naime, na Poljudu je osvanuo transparent na kojem piše 'Špaco ili prolaz ili odlaz', a Poklepoviću to nije najbolje sjelo.

'Razmišljam li o ostavci? Zbog čega, transparenta? Daj, ne pričajte gluposti. Pa tko je stavio taj transparent, možda naš predsjednik', pogledao Svagušu, i promrmljao:

'I vi hoćete da ja budem umjeren. Ma koji k...c ću ja biti umjeren. Neka sve ide u pi... materinu...', prenose Sportske novosti.

Zaključak presice je bio da je Hajduk oštećen u nedjeljnom dvoboju protiv Osijeka (2:2), poništen im je zgoditak Anasa Sharbinija, a na istom igraču tvrde na Poljudu nije dosuđen prekršaj za kazneni udarac. To su samo dvije od nekoliko ukazanih pogrešaka suca Igora Pristovnika na današnjoj prezentaciji novinarima u poljudskom press salonu.

'Došao sam da suđenje iz utakmice s Osijekom ne bi palo u zaborav. Ustvrdili smo da je Hajduk grubo oštećen, nije nam dosuđen penal, poništen je regularan gol, uz sve naše pogreške morali smo na kraju slaviti s 4:2', kazao je predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

'Napravit ćemo sve da se ovakve situacije više ne ponavljaju. Svake godine Hajduku se događa isto, to više nećemo trpjeti!'

Splićane u četvrtak čeka uzvratna utakmica trećeg pretkola Europske lige. Pozvao je predsjednik Svaguša na potporu njegovoj momčadi.

'Moramo svi zajedno sve napraviti da prođemo, iako smo na početku sezone naglasili kako nam Europa nije imperativ. Svejedno, pozivamo sve na suradnju kako bismo konačno razbili to prokletstvo naših europskih nastupa tijekom kolovoza. Dat ćemo sve od sebe ali ne možemo sami. Trebamo podršku navijača, imamo snage i pameti, mora se i nama jednom otvoriti.'

Više o