Nogomet
Nogomet

'Igramo najbolje u Hrvatskoj, Dinamo će nas teško dobiti'

"Slušat ćemo što se događa u Poljudu, Lokomotiva je u usponu, Hajduk u padu. A za Dinamo je sezona već završena", rekao je trener Splita Ivan Katalinić.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Zbog žutih kartona, u momčadi neće biti Ivice Križanca, ali to trenera Splita Ivana Katalinića uoči gostovanja kod Dinama ne zabrinjava.

"U prvom dijelu sezone nismo imali Križanca, Milović i Vidić na mjestu stopera uvijek su znali odlično obaviti posao", kaže Katalinić.

Crveni u Maksimir idu odlučni pokvariti slavlje prvaku, idu se boriti za drugo mjesto.

"U drugom dijelu prvenstva igrali smo najbolje u Hrvatskoj, sad igramo s Dinamom za drugu poziciju. Tko bi se tome nadao prije početka prvenstva. Idemo u Maksimir barem po bod, a ukaže li nam se prigoda znat ćemo je iskoristiti. Bit će to opuštena utakmica. Važno je da budemo pametni, tada ćemo se izvući nepobijeđeni", kazao je Katalinić.

Pozorno će Split pratiti što će Hajduk napraviti u susretu s Lokomotivom. Crveni moraju svoj posao obaviti najbolje što znaju, i onda čekati da Hajduk ne pobijedi.

"Slušat ćemo što će se događati u Poljudu. Lokomotiva je u usponu, Hajduk u padu. Vidjet ćemo... A za Dinamo je sezona već završena. Mi idemo pobijediti i čekati da nam Hajduk da prigodu za drugo mjesto. Budemo li pravi, teško će nas Dinamo svladati", kazao je Katalinić.

Jedan od glavnih aduta Splita je vratar Andrija Vuković. Nije ga strah maksimirskih napadača, Beqiraja i društva.

"Nemam se koga bojati, ni Beqiraja niti ikoga drugog. Svi se međusobno dobro poznajemo, nogomet je momčadski sport", kaže Vuković. (Agencija VLM)