Nogomet
Nogomet

BBB-i od Mamića zatražili predračun: Platit ćemo uništene sjedalice!

Ljubav između BBB-a i Dinama neraskidiva je, ali očito unutar navijačke skupine ima onih koji žele napakostiti klubu…

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Prepucavanje na relaciji GNK Dinamo – Bad Blue Boysi dobilo je novi epilog. Naime, nakon što su iz kluba na službenoj web stranici objavili priopćenje o materijalnoj šteti koju su na utakmici protiv Zagreba napravili BBB-i („uništeno je 12 novih sjedalica“…) te uz to dodali kako 'većina zaposlenika u strahu od novih prijetnji dolazi na posao' oglasili su se BBB svojim priopćenjem koje prenosimo u cjelosti, a odmah nakon toga još jednim u kojem su najavil slanje ruža djelatnicama kluba:

Poštovani,
ovim putem obavještavamo vas kako su predstavnici Bad Blue Boysa uputili službeni dopis klubu u dva navrata (petak 4. studenog 2011. i ponedjeljak 7. studenog 2011.) u vezi nadoknade štete za spaljene sjedalice na tribini sjever stadiona u Maksimiru, kako bi se skinula kolektivna krivnja zbog postupaka pojedinaca te prestalo medijsko prozivanje cijele navijačke skupine poradi uništene količine sjedalica, koja za cijelu jesensku sezonu ukupno iznosi manje nego ih je na jednoj jedinoj utakmici pirotehničkim i drugim sredstvima uništila manja skupina navijača Ajaxa. Iz dopisa klubu izdvajamo:
„Obzirom na više puta javno ponovljene pritužbe kluba kako su na sjevernoj tribini stadiona Maksimir oštećene sjedalice, zbog čega su navijači sa sjevera kolektivno optuženi u medijima i na internetskim stranicama kluba, ovim putem od vas tražimo:
- da nam u što kraćem roku, kako bi nadoknadili štetu bez obzira što su je činili pojedinci, dostavite predračun za oštećene sjedalice, s vašim brojem računa, kako bi pošteno i transparentno nadoknadili njihovu protuvrijednost."

Ruže za djelatnice Dinama

Istinski navijači Dinama oduvijek su bili gentlemeni, stoga mi, Bad Blue Boys u ime svih navijača Dinama koji su mirno protestirali ispod zapadne tribine stadiona Maksimir nakon gradskog derbija s NK Zagrebom, uz pomoć ruža šaljemo veliku ispriku svim zaposlenicama GNK Dinamo, koje su se sporne večeri osjećale ugroženo.

Vjerujemo da će uz naše ruže poslovni zadaci zaposlenica GNK Dinamo biti puno lakšo...te da će pretrpljeni "strah" u potpunosti nestati.

Udruga navijača Dinama
Klub navijača Bad Blue Boys

Više o