Nogomet
Nogomet

Balakov se unatoč pobjedi razljutio na igrače Hajduka!

Možda će netko pomisliti da je Hajduk bez ikakvih problema pobijedio Varaždin budući da je slavio sa 3:0…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Međutim, krajnji rezultat daje lažnu sliku onog što se događalo na travnjaku, posebice u drugom dijelu kada su Varaždinci imali četiri-pet odličnih šansi. Priznaje to i trener Hajduka Krasimir Balakov.

„Nije bilo lako nakon poraza od Intera, nervozni su bili navijači pa malo i igrači, ja to razumijem. Moram malo analizirati psihološko stanje igrača. Na primjer protiv Intera su pokazali dva različita lica. Od lošeg prvog poluvremena, do drugog u kojem su se borili ali nisu uspjeli nadoknaditi razliku. Igrači dokazane kvalitete često imaju svoje loše trenutke“, kazao je Balakov, a prenosi Dalmacija News.

„Dobro je nekada igrati i loše, a pobijediti. Ipak, imam dosta toga reći igračima zbog igre u drugom poluvremenu. Hajduk ima jednu psihologiju koju treba okrenuti, ali to ne ide preko noći“, poručuje bugarski stručnjak koji je prokomentirao i učinak strijelca prvog pogotka Ivana Vukovića te povratnika u „bijeli“ dres Drage Gabrića, koji je ušao u igru u drugom dijelu utakmice.

„Dragi treba vremena, mi moramo imati strpljenja s njim. Što se tiče Gige, dobro je da je on postigao pogodak, s njim će dobiti samopouzdanje“, zaključio je Balakov.