Ostali sportovi
Ostali sportovi

Messi riješio probleme sa susjedima jednim, ali vrijednim potezom

Kako bi riješio probleme sa susjedima, najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi kupio je novu vilu u Castelldefelsu, mjestu udaljenom 20-ak kilometara od Barcelone...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Čudesni Argentinac trenutno boravi u stanu u katalonskoj prijestolnici, dok se njegova vila u Castelldefelsu obnavlja. No, cijelo imanje se nedavno neočekivano proširilo. Messijev brat Rodrigo je kao predstavnik obitelji uspio dogovoriti s prvim susjedima kupovinu njihove kuće za otprilike milijun eura.

>> Pogledajte malog Messija: Leo objavio prvu fotografiju sina Thiaga!

Bivši vlasnici su prije nekoliko godina upali u financijske probleme, pa su pritisnuti dugovima ponudili kuću svome bogatom susjedu. Messi je odbio kupnju nove nekretnine, pa su susjedi počeli iznajmljivati sobe u svojoj kući. To je, pak, dovelo do potpunog narušavanja privatnosti slavnog Argentinca jer su svi gosti susjedne kuće željeli baciti oko na njegovo imanje i fotografirati ga.

Uz to, mnogi su gosti stvarali i veliku buku, pa se u konačnici Messi odluči na nepopularan potez - izgradio je ogroman zid između svoga i susjedovog posjeda.

To se nije pokazalo dobrom idejom jer su mu susjedi nakon toga zaprijetili tužbom budući da im je zaklonio vidik, a osim toga, Argentinac je prekršio i određena pravila prostornog planiranja. Na koncu, kako mu se ime ne bi povlačilo po sudskim procesima, Barcelonin je genijalac odlučio posegnuti u novčanik i kupiti susjedovo imanje.

No, kako piše Diario Gol, nema namjeru stati samo na tome, nego sada želi kupiti još jednu kuću u neposrednoj blizini, čime bi se njegov posjed povećao na oko 10.000 četvornih metara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o