Ostali sportovi
Ostali sportovi

Lijepa Ana u šoku i panici nakon prekida: Košarkaš će objaviti intimne snimke?!

Srpska tenisačica Ana Ivanović prekinula je vezu sa košarkašem Ivanom Paunićem, međutim tek sad, čini se, za nju počinje prava drama.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Naime, srpski košarkaš Ivan Paunić navodno posjeduje njene intimne fotografije, a lijepa tenisačica Ana Ivanović se boji kako bi one mogle procuriti u javnost.

''Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on prijateljima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom nekadašnjom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske tenisačice, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila kako bi i njihovi intimni snimci jednako lako mogli ugledati svjetlost dana'',  rekao je izvor blizak obitelji Ivanović za Alo.rs te dodao:

''Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i s obitelji, koja veoma teško podnosi sve što je vezano za Ivana i Anu. Čak se zamjera i njenim najbližim prijateljima što su joj dopustili da se upusti u romansu sa srpskim košarkašem koji je u prošlosti povezivan sa starletama.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o