Ostali sportovi
Ostali sportovi

Leo Messi za ljetni odmor odabrao jedan hrvatski otok?!

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena odmarat će se ovog srpnja na hrvatskoj obali.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Lionel Messi slavi nevjerojatnu osmu titulu prvaka u dresu Barcelone. U nedjelju ima priliku u finalu Kupa kralja protiv Seville i drugu sezonu u nizu osvojiti dvostruku krunu i još jednom s Barcelonom potvrditi veliku dominaciju u španjolskom nogometu.

A onda slijedi izvanredno izdanje Copa Americe koje će se u lipnju održavati u SAD-u. Bit će to prilika da napokon donese svojim Argentincima trofej.

Odmor za Lea Messija slijedi u srpnju, a po pisanju Slobodne Dalmacije, njega bi trebao provesti u Hrvatskoj. Zvijezda Barcelone trebao bi stići u Svetu Nedjelju na Hvaru. Na hrvatskoj obali Messi i obitelj trebali bi boraviti u vili 'Sancta Domenica'.

''Istina je! Kontaktirali su me njegovi poznanici i pitali je li moja vila slobodna na deset dana u srpnju. Dao sam im pozitivan odgovor i još samo čekam konačnu potvrdu'', izjavio je vlasnik vile za Slobodnu.

Ukoliko Messi uistinu stigne na Hvar bit će to još jedna velika reklama za Hrvatsku i ljepotu našeg dijela Jadranske obale.

Zanimljivo, Messijevi talijanski preci, u Argentinu su krajem 19. stoljeća stigli baš s Jadrana. Angelo Messi otisnuo se prije 135 godina u Južnu Americu iz Ancone.
 

Više o