Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO Mourinho prvog dana pokazao 'tko je tu šef'

Jose Mourinho odradio je svoj prvi radni dan na novom poslu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho odradio je prvi dan na svom novom radnom mjestu - menadžerskoj klupi Manchester Uniteda. Mourinho je ujutro ušetao u sjedište trening centra Carrington gdje ga je dočekao osobno izvršni predsjednik Uniteda Ed Woodward. Portugalac je na prvu, kao pored turskog groblja, samo prošao pored Woodwarda i pokazao mu "tko je zapravo šef".

Naravno, bila je to šala koju je Woodward dobro prihvatio. Nakon što se rukovao sa svima u prostoriji, pa i s kamermanom, Mourinho je došao do Woodwarda i sa smiješkom mu pružio ruku.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Recimo i da je portugalski trener povukao prvi potez kao novi klupski menadžer. Već prvog dana u uredu produljio je ugovor s dvojicom 'klinaca' koji su bili otkriće pod bivšim menadžerom Louisom van Gaalom.

Marcus Rashford, dijete koje je oborilo brojne rekorde u svega nekoliko mjeseci, potpisao je novi ugovor do ljeta 2020. godine. Uz njega ugovor je također produljio Cameron Bortwick- Jackson, lijevi bek 'crvenih vragova'.

Ovog ljeta očekujemo još brojne transfere od strane Josea Mourinha, jer je navodno dobio na raspolaganje oko 250 milijuna funti!

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.