Nogomet
Nogomet

Vaha: Brugge je dosad bio naš najjači protivnik

Uoči puta u Belgiju atmosfera u Dinamu je vrlo dobra. Igrači su zdravi i motivirani za utakmicu 4. kola Europske lige protiv Bruggea, a Vahid Halilhodžić najavio je kako 'Modri idu po podvig'.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Modre u Belgiji čeka još jedna utakmica u kojoj mogu bitno popraviti svoje izglede za prezimljavanje u Europi. Vodeći se tom činjenicom, svi igrači maksimalno su koncentrirani na iskusnijeg protivnika. Jer, igrači Bruggea ipak imaju veći broj europskih utakmica u nogama.

'Mi se uvijek pripremamo na pobjedu, bez obzira s kim i kada igramo. Iako ni neriješeno ne bi bio loš rezultat, mi idemo po podvig. Ponovno sam gledao našu utakmicu s Bruggeom u Maksimiru i mogu reći da je to dosad naš najjači protivnik. Naravno, ni Villarreal nije slab pa smo napravili iznenađenje', rekao je Vaha.

'Dinamo protiv Villarreala nije bio realan Dinamo. Ovoj momčadi treba još godina-dvije kako bi došla na razinu iz utakmice. Treba se zaredati dosta pobjeda kako bi se u potpunosti uklonio strah kod igrača', objasnio je Halilhodžić.

Razloga za optimizam ne nedostaje. Dosta igrača je u formi i nema novih ozljeda. Na terenu, pak, treba ponoviti igru od prije godinu dana protiv Anderlechta, kada je Slepička pogodio za slavlje Dinama.

'Atmosfera u svlačionici je dobra, u ponedjeljak nas posjetio i Fićo. To su bitne stvari koje puno znače i meni i momčadi', zaključio je Vaha.