Euro 2024
Euro 2024

Auto golov izazov u Hamburgu: Kome je boca istine bila naklona, a tko je zabio autogol?

Da gol nije lako zabiti niti iz neposredne blizine znaju navijači koji su se okušali u novom izazovu Auto gola.

Navijačko ludilo u Hamburgu je u punom jeku, a Matej Sunara je ispred postaje podzemne željeznice Stefanplatz, na kojoj se okupljaju hrvatski navijači, pozvao one odvažne da se okušaju u novom izazovu ekipe Auto gola. Kome je boca istine bila naklona, a tko je zabio autogol pogledajte u videu.

Ekipa Auto gola postavila pred naše navijače novi Lidlov izazov, bocu istine glumio je sok od višnje, na koga je pao čep taj je trebao braniti, dok igrač nasuprot njega ima tri pokušaja za gol. Tko pobijedi u pogocima odnosno obranama taj osvaja jedan Lidlov artikl ili rekvizit, zastave, kape i navijačke šalove, bez kojih ne može proći ni jedno navijanje za Vatrene.

Osim pokojeg gola pale su i utješne nagrade u obliku Lidlovih grickalica za one koji nisu bili baš uspješni.
Neke su se akcije i potezi provjeravali s VAR sucima, a nekad bi i koji od njih dobio i loptom u glavu. Zadnji vratar kao nagradu je odnio stative odnosno pakete Perlenbacher Pilsa s kojim će ugasiti uzavrelu navijačku atmosferu.

Pratite i dalje izazove našeg Auto gola za navijače u Njemačkoj, a sve za navijanje kod kuće nabavite u vašem obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.