Nogomet
Nogomet

Dizač utega iz Ugande nestao iz olimpijskog kampa, ostavio je jedino poruku: "Želim ostati živjeti i raditi u Japanu"

Dizač utega iz Ugande nije se uspio kvalificirati na Igre i nestao. Zadnje što se o njemu zna jest da je sjeo na vlak za Nagoyu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Olimpijac iz Ugande, dizač utega Julius Ssekitoleko, nestao je iz olimpijskog trening kampa svoje reprezentacije, jedino što su pronašli u petak bila je poruka na kojoj piše kako želi ostati u Japanu.

Dizačka reprezentacija Ugande pripremala se u zapadnom Japanu, u gradiću Izumisanu kraj Osake, ali u petak ujutro ostala je bez spomenutog člana. Jedini dokaz o njegovom prisustvu bio je komadić papira na kojem je napisao ako želi ostati živjeti i raditi u Japanu jer je život u Ugandi jako težak.

Uganđanin je u Japan doputovao kako bi se pokušao kvalificirati, međutim nije uspio i samo nekoliko sati po završetku svog nastupa nestao je iz kampa. Njegove kolege priznale su kako im je ostavio svoje osobne stvari i rekao da ih daju njegovoj supruzi kad se vrate doma.

Ljudi iz tamošnjeg olimpijskog saveza uspjeli su ga kontaktirati, ali nemaju informacije gdje se trenutačno nalazi, jedino što se uspjelo saznati jest da je kupio kartu za vlak ka Nagoyi koja je udaljena oko tri sata vožnje.

Japanske vlasti preuzele su potragu za njim i nekako nam se čini kako im neće biti teško u toj zemlji pronaći tamnoputog muškarca dizačke građe…