FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šokovi za gledatelje

VIDEO FFC 15: Jurković prvak u večeri čudesnih preokreta i nokauta!

Igor Jurković postao je kick-boks FFC prvak u poluteškoj kategoriji na sjajnoj FFC 15 priredbi.

Zbog ograničenih prava prikazivanja videa borbi mogu gledati isključivo posjetitelji s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju.

U glavnoj borbi cijelog FFC 15 eventa, kojeg ste mogli gledati na OYO.hr i Novoj TV, Igor Jurković postao je FFC prvak pred svojim navijačima u porečkoj dvorani Žatika. 'Istarski ratnik' slavio je nakon jednoglasne sudačke odluke protiv Nizozemca Dennisa Stolzenbacha koji je pružio više nego dobar otpor domaćem borcu.

Samo Petje, prvak s FFC 14 iz Ljubljane, pobijedio je tehničkim nokautom Slovaka Milana Paleša koji se ozlijedio zbog čega je iz njegovog kuta u ring bačen ručnik.

Mladen Kujundžić na šokantan je način izgubio dvoboj protiv  Oleksandra Bodruhina. Hrvatski je borac rušio Ukrajinca, no nakon što ga je nakon brojanja htio dovršiti sijevnuo je nevjerojatni direkt ravno u bradu i Kujundžić je bio u teškom nokautu. Još jedan veliki preokret ove večeri koji je šokirao dvoranu Žatika.

Fenomenalna borba za pojas i veliki preokreti

Šlag na torti MMA dijela večeri bila je borba za prvaka u lakoj kategoriji. Mađar Viktor Halmi uzeo je pojas u meču sa Zagrepčaninom Matejom "Do Koske" Truhanom. Bila je to prava borba za naslov, puna krvi s jedne i druge strane. Truhan je imao Mađara, već se vidio s pojasom, no onda je Halmi rasjekao lice Hrvatu i nakon serije udaraca sudac je prekinuo jedan od najboljih mečeva u FFC-u dosad.

Pobjednik MMA lige Filip Pejić u svom je debiju u FFC-u nokautirao dosad neporaženog Francisca Barrija 'Croatu'. Bio je to sjajan nastup mladog Pejića koji je razornim udarcima poslao na pod argentinskog Hrvata koji je slovio za blagog favorita. 'Croata' je kontrolirao borbu, no pobjede ga je stajalo opuštanje. Ova bi pobjeda Pejiću mogla donijeti i meč za pojas lake kategorije.

Matej Batinić prekinuo je svoj savršeni 4-0 skor u FFC-u. Sudac je zaustavio borbu nakon što je procijenio da se Batinić više ne brani od razornih udaraca neporaženog Nijemca Nicolaija Salchowa. Batinić se nije slagao s takvom procjenom suca, ali to mu nije pomoglo. Bio je ovo važan meč za njega, jer bi pobijedom stigao do borbe za pojas.

Veliki preokret vidjeli smo i u meču Rubena "Vikinga" Wolfa, autora možda i najbrutalnijeg nokauta u FFC-u ikad ('soccer kick Milinkoviću u Zadru). Ivo Skopljak ga je doslovce razbio, ali je Nijemac s natečenim licem ipak uspio gušenjem doći do velikog preokreta.

FFC 15 Poreč – rezultati:

Kick-boks:

95 kg: Igor Jurković pobijedio Dennisa Stolzenbacha (NED) - jednoglasna odluka

70 kg: Samo Petje (SLO) pobijedio Milana Paleša (SK) - tehnički nokaut

95 kg: Oleksandr Bodruhin (UKR) pobijedio Mladena Kujundžića (CRO) - nokaut

85 kg: Denis Marjanović (BiH) pobijedio Mesuda Selimovića (BiH) - jednoglasna odluka

70 kg: Tigran Movsisyan (ARM) pobijedio Martin Anwara (AUT) - jednoglasna odluka

77 kg: Grega Smole pobijedio Ivana Bilića - jednoglasna odluka

MMA:

70 kg meč za prvaka: Viktor Halmi (HUN) pobijedio Mateja Truhana (CRO) - tehnički nokaut

66 kg: Filip Pejić (CRO) pobijedio Francisca Barrija (ARG)  -  nokaut

93 kg: Nicolai Salchow (GER) pobijedio Mateja Batinića (CRO) - tehnički nokaut

+95: Ruben Wolf (GER) pobijedio Ivu Skopljaka (BiH) - gušenje

77 kg: Ivan Gluhak (CRO) - Stanislav Kanchev (BUL) - neodlučeno, sudačka odluka

70 kg: Slobodan Maksimović (SUI) pobijedio Patricka Perešu (CRO) - jednoglasna odluka

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider