Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doplovili jedrenjakom

Prizori za pamćenje: "Zadarska dica" zapalila Forum!

Zadar je priredio doista spektakularan doček svojim reprezentativcima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadar je za svoje Vatrene spremio spektakularan doček. Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković s jedrenjaka Branimir pozdravili su tisuće navijača koji su napunili ulice i trgove.

Zadarski Vatreni do Foruma su doplovili jedrenjakom "Branimir", koji se kretao uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Jedrenjak su pratile stotine brodica, jet-skijeva i ostalih plovila, dok su s obale pozdravljale tisuće navijača.

"Evo nas doma, hvala ti Zadre'', pisalo je na jedrenjaku.

Danijel Subašić u jednom je trenutku brod zamijenio jet-skijem, s kojeg je pao pa se malo i okupao. Nakon što se se reprezentativci iskrcali na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV., svečani program nastavio se na Forumu.

Jedrenjak je pristao oko 21 sat, a tisuće Zadrana trubama, bakljama i pjesmom pozdravilo je igrače, koji su krenuli prema pozornici. Okupile su se tisuće navijača koji pjesmom, bakljama, zastavama i dlanovima stvaraju fantastičan ugođaj.

U dočeku je sudjelovalo i Hrvatsko ratno zrakoplovstvo s četiri helikoptera tipa Kiowa - svaki za jednog reprezentativca. Posebno za ovu priliku okupit će se legendarna grupa Riva, koja će izvesti svoj veliki hit "Rock me baby".

Od ostalih izvođača u Zadru su Tomislav Bralić s klapom Intrade, Tovareća mužika, zadarska grupa Forum.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider