Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
macron ponosan i na hrvate

Nevjerojatne fotografije nakon finala: Kolinda i Macron mokri do kože ljube pehar, Putin ih gleda ispod kišobrana

Prilikom proglašenja pobjednika nakon finala iznad Moskve se otvorilo nebo.

Galerija Vladimir Putin, Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Emmanuel Macron i Kolinda Grabar- Kitarović (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) +7 Francuski predsjednik Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP)

Taman su igrači hrvatske reprezentacije primili svoje srebrne medalje kada se iznad Lužnjikija nebo otvorilo. Francuzi su svoja zlata, kao i pehar osvajača Svjetskog prvenstva, primali po velikom pljusku.

Naravno da im to sreću nije moglo pokvariti, ali sve je izgledalo pomalo bizarno. Naročito scena u kojoj su francuski predsjednik Emmanuel Macron i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitali svjetskim prvacima mokri do kože.

U jednom je trenutku naša predsjednica odlučila poljubiti pehar, pa je to učinio i francuski predsjednik.

Naša predsjednica u dresu, a Macron u odijelu, bili su potpuno mokri. Nekoliko minuta kasnije dobili su kišobrane odnosno ljude koji su ih držali iza njih. Ruski je pak predsjednik Vladimir Putin imao štitonošu od jakog pljuska odmah pa je on jedini na cijeloj proslavi ostao suh.

"Tražio sam od njih samo jednu stvar", kazao je Macron govoreći o susretu s nacionalnom nogometnom vrstom uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. "Drugu zvijezdu", kazao je Macron misleći na drugi naslov svjetskog prvaka.

"Ja sam jako, jako ponosan na njih i mislim im to reći", kazao je Macron.

Francuski predsjednik imao je također samo riječi pohvale i za hrvatski tim koji je osvojio drugo mjesto na Mundijalu, kazavši da je "vrlo ponosan i na hrvatski tim, koji igra veličanstven nogomet".

Jeste li zadovoljni drugim mjestom Hrvatske na SP-u?

Ukupno glasova:

U ponedjeljak od 10:50 Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.


 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider