Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kramarić ne želi o poziciji

Reprezentacija se okupila u rovinjskom raju, odakle se s najnovijim informacijama javio reporter Nove TV

Reporter Nove TV Milan Stjelja javio se iz Rovinja gdje se okupila reprezentacija Hrvatske uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Milan Stjelja, reporter Nove TV

Vatreni su se pozdravili sa slobodnim vremenom u kojem su dosad uživali i okrenuli su najvećem mogućem izazovu. Reprezentacija je stigla u Rovinj, gdje će odraditi 10 treninga. Kreće "operacija Rusija", što će nekima poput Dalićevog ukrajinskog junaka, Andreja Kramarića, biti prvo Svjetsko prvenstvo.

"Prvo, moram reći da je veliki  gušt što sam ovdje i što se spremamo za nešto veliko. Ja se nadam da će bit veliko. Za sada mogu reći da je ovo prvo Svjetsko prvenstvo za mene i sigurno da mi je želja da se napravi nešto, da se kako smo se sad okupili sretnih lica, da se vratimo sretnih lica", rekao je Andrej Kramarić.

Upravo bi konačni uspjeh Vatrenih uvelike mogao ovisiti o formi Andreja Kramarića, a s obzirom na sjajnu sezonu u Hoffenheimu, razloga za optimizam ne nedostaje.

Kramarića je ugledni Kicker uvrstio čak u najbolju momčad Bundeslige! U 34 prvenstva nastupa postigao je 13 golova, od kojih čak 11 u drugom dijelu sezone, a uz to je pridodao i 8 asistencija.
Sada se nada da će odličnu formu preseliti i u reprezentativni tabor

"Pa daj Bože da tako bude. Mogu stvarno reći da sam zadovoljan sa svojom sezonom. Volio bih da se tako nastavi i u reprezentaciji, dat ću sve od sebe, to uopće nije upitno. Znamo svi što znači Svjetsko prvenstvo i kao što sam rekao: nadam se da ćemo se vratiti sretnih lica", rekao je Kramarić.

Za koga će navijati u finalu Lige prvaka u velikom okršaju Modrića i Kovačića protiv Lovrena?

"Ja im želim da budu spremni, da se ne ozlijede prvenstveno jer svaki je bitan ovdje i neka bolji pobijedi", kazao je diplomatski Kramarić.

Javnost ga očekuje u naslovnim napadačkim ulogama. Pitanje je samo na kojoj poziciji?

"Joj, to me često pitaju. Nemojte me to pitat jer ove sezone igram svugdje oko terena i na terenu, tako da, igrat ću gdje će biti potrebno. Više - manje davao sam dobre rezultate na svim pozicijama na terenu", otkrio je Kramarić.

Kod Mateja Mitrovića nije upitna pozicija, ali jest upitan odlazak u Rusiju jer je izbornik pozvao jednog stopera viška, pa će jedan na kraju otpasti s popisa.

"Nisam opterećen time, iskreno. Da, zvao je jednog više stopera i jedan će otpast. Čujte, mi dajemo svoj maksimum, a na njemu je da odabere koji će ići kući", rekao je Matej Mitrović.

A Vatreni su se tijekom dana preselili u svoju istarsku kuću, u već poznatu rezidenciju za početak priprema. Rovinj ih je spreman dočekao, nadamo se da će oni spremni i napustiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider