Tenis
SPORTOVI
Tenis
Gotova suradnja

Oglasio se ljutiti Ćorić: Poslao oštru poruku Krajanu i otkrio zašto nije bio kod predsjednice

Borna Ćorić po prvi put se oglasio nakon što je izostavljen iz sastava za finale Davis Cupa protiv Argentine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza Hrvatske u finalu Davis Cupa, jedno od glavnih pitanja koje se provlačilo je izostavljanje Borne Ćorića. Jasno, Krajan se odlučio za potpuno zdravi sastav, ali šanse da Škugor zaigra u finalu ionako su bile male.

Prema tome, neki smatraju da je tu bilo mjesta za Bornu Ćorića, koji je odigrao veliku ulogu na hrvatskom putu do finala. I da je trebao biti dio sastava za finale, jer Argentinci bi možda drugačije razmišljali po pitanju petog, odlučujućeg meča koji je na kraju glatko otišao na stranu Delbonisa.

Oko svega toga oglasio se i sam Ćorić, koji nije bio s momčadi na prijemu kod predsjednice, ali i dobar dio finala se ponašao kao da nije dio reprezentacije. A nije bio ni na izvlačenju parova za finale.

''Zahvaljujem na Vašoj podršci, nisam bio kod predsjednice jer nisam bio dio službenog Davis Cup tima pa mislim da ni ne zaslužujem biti tamo. Odnos s Krajanom za mene je definitivno završena priča", rekao je Ćorić za stranicu Croatian Tennis.

Po ovome više nema dvojbe da je Ćorića jako pogodilo izostavljanje iz sastava, a poruka koju je poslao nagovještava promjene u hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider