Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bijesan, ali i ponosan

Niko Kovač ljut na japanskog suca: Otimačina, ovo je sramota!

Izbornik Niko Kovač bio je razočaran suđenjem na utakmici Brazil - Hrvatska...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

"Slažem se da smo ostavili odličan dojam, posložili smo se prije utakmice i rekli si što treba raditi protiv Brazila. Otišli smo u vodstvo, ali nažalost nismo uspjeli izdržati do poluvremena. Ovako se brane naše boje, to su dečki koji su dali sve od sebe i ja sam ponosan na njih. Biti njihov izbornik je velika čast i zadovoljstvo", izjavio je Niko Kovač nakon utakmice Brazil - Hrvatska.

"Ne bih rekao da smo pali, znali smo da će Brazil imati inicijativu, ali smo im nekoliko puta poklonili loptu kad smo je imali u našem posjedu pa smo došli u probleme. Zadovoljan sam i prvim i drugim poluvremenom", istaknuo je izbornik.

Kovač zadovoljan svojim momcima, a o sucu nije imao lijepe riječi

Preko odluke koja je usmjerila utakmicu na mlin Brazila Kovač nije mogao prijeći: "Vidio sam to jednom na snimci, ako je to jedanaesterac onda...", zaustio je Kovač i onda otpustio kočnicu:

"To je otimačina i sramota, ako je to penal onda ne trebamo igrati nogomet nego ajmo igrati košarku. To nije bio nikakav respekt prema Hrvatskoj i mojoj ekipi, ja nisam nikakav tip koji napada. Uzimam na sebe krivicu za to što na press konferenciji prije utakmice nisam rekao da ću paziti što radi sudac. Imao sam osjećaj da pravila nisu bila ista, da je jedna utakmica suđena za nas, a druga za Brazil. Nema smisla ovo igrati, ovo je stvarno sramota."

Niku Kovača optimizam ipak nije napustio...

"Sigurno da možemo ponoviti ovakvu igru iz zadnjih 20 minuta u ove dvije utakmice. Brazil je nekoliko puta visio, mislim da smo imali čak i jedanaesterac, Olić mi govori da je bio. Kad god je bilo na knap, sudac je kontra nas sudio. Potišteni su i malo su pali poslije utakmice, ali bit će bolje kad dođemo u hotel. Dobivamo tri nova igrača, Mandžukića, Pranjića i Badelja, ali moram odati priznanje ovim igračima koji su nastupili", kazao je Kovač, uz poruku za kraj:

"Hvala vama i hvala svim našim navijačima koji su nas bodrili u Brazilu, u domovini i diljem svijeta!"

Je li sudac Nishimura iz Japana pomogao Brazilu da pobijedi Hrvatsku?

Ukupno glasova:

 

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider