Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Snage Tito!

Vilanovi podrška sa svih strana: Messi i Mourinho predvode kolonu!

Nakon službene objave kako se Tito Vilanova (44) povlači s trenerske klupe Barceloninih nogometaša zbog zdravstvenih problema, podrška mu neprestano stiže iz nogometnih, ali i sportskih krugova općenito putem društvenih mreža...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da se Vilanova liječi od tumora parotidne žlijezde zbog čega je u prošloj sezoni više od dva mjeseca izbivao s klupe, odlazeći, između ostaloga, i na terapije u New York. Sada se, očigledno, tumor ponovno vratio i time nanovo zakomplicirao zdravstveno stanje trenera.

>> Šok u Kataloniji: Vilanova više nije trener Barcelone!

"Snage Tito! Svi smo s tobom u ovoj borbi", poručio je Vilanovi najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi putem Facebooka.

"Snage Tito. Sjajan si i uvijek ću biti uz tebe, velik zagrljaj", poručio je donedavni igrač Barcelone, a aktualni član Monaca Eric Abidal.

"Svi u nogometnom klubu Chelsea žele Titu Vilanovi brz oporavak. Jose Mourinho, trenersko osoblje i svi igrači šalju svoje najbolje želje za njegov brz oporavak", stoji u Chelseajevom priopćenju.

"Moje misli i najbolje želje za pun oporavak su sa Titom Vilanovom, njegovom obitelji i Barcelonom", poručio je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

Španjolski košarkaš LA Lakersa Pau Gasol Vilanovi je poručio:

"Prva i najvažnija stvar u životu je zdravlje. Moje najbolje želje Titu Vilanovi u ovom teškom trenutku."

Podršku Vilanovi također su iskazali Radamel Falcao, Thiago Alcantara, Pepe Reina, Juan Mata, Santi Cazorla, Alvaro Negredo, David Villa...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider