Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Turci šokirali Juve

Ronaldo već na pet golova, Modrić spašavao na gol liniji!

Drugu pobjedu u Ligi prvaka, u isto toliko nastupa, upisali su nogometaši madridskog Reala. Opet je Ancelottijeva momčad bila itekako uvjerljiva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije 6-1 u Istanbulu kod Galatasarayja, igrači Reala su na svom travnjaku pobijedili FC Kopenhagen 4-0. Real je tako na razlici pogodaka 10-1 poslije 180 minuta, a Cristiano Ronaldo već na pet pogodaka.

>> Nevjerojatno: Pepe se nakon ovog vratio u igru

>> Bayern razbio Manchester City: Lekcija prvaka Europe!

>> ManUtd se izvukao kod Šahtara, Bayer slomio Real Sociedad

>> Ibra dvama pogocima srušio Benficu, 'hat-trick' Mitrogloua

Poslije hat-tricka turskom prvaku Portugalac je večeras zabio dva pogotka Dancima i to uvodna dva koja su trasirala put Realu prema tri boda. 

Juventus - Galatasaray 2-2

Real Madrid - FC Kopenhagen 4-0

No, moglo je lako biti i drugačije da nije bilo hrvatskog igrača Luke Modrića. Pred kraj prvog dijela, kod rezultata 1-0 za Real, Modrić je na vratarskoj liniji spasio siguran pogodak gostiju koji je možda mogao zakomplicirati meč.

No, realno je Real druga dimenzija, bio je daleko bolji, a preostala je dva pogotka zabio Argentinac Angel di Maria.
Modrić je igrao do 67. minute kada ga je zamijenio Isco, te je ostavio vrlo dobar dojam što su nagradili i navijači koji su skandirali pri njegovom izlasku s terena.

Turci šokirali Juventus

U drugom ogledu skupine Juventus i Galatasaray su remizirali u Torinu 2-2. Bila je to premijerna utakmica na trenerskoj klupi turskog prvaka Roberta Mancinija. Mogao je Mancini i bolje proći jer je dugo vodila njegova momčad pogotkom Didiera Drogbe (greška vratara Juventusa Gigija Buffona).

No, u 78. je Vidal izjednačio na 1-1, pa je Quagliarella u 87. donio prednost Juventusu, ali je već u sljedećem napadu izjednačio Bulut za konačnih 2-2. Drogba je bio asistent kod drugog pogotka Turaka. (TS)

skupina B:

Juventus - Galatasaray 2-2 (Vidal 78-11m, Quagliarella 87 / Drogba 36, Bulut 88)
Real Madrid - FC Kopenhagen 4-0 (Ronaldo 21, 65, Di Maria 71, 90)

Redoslijed: 1. Real Madrid 6, 2. Juventus 2, 3. FC Kopenhagen 1, 4. Galatasaray 1. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider