Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi igrač utakmice

Strani mediji o Modriću: 'Nije se uspio nametnuti kao autoritet'

Luka Modrić sinoć je protiv Barcelone odigrao 90 minuta (zamijenjen u sudačkoj nadoknadi), a bila je to prosječna partija hrvatskog veznjaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić se borio s Messijem, Iniestom, Neymarom i ostalima, no nije uspio donijeti prevagu na sredini terena. Barem tako sugeriraju strani mediji.

Sramotno: Pogledajte jedan od najružnijih poteza El Clasica

Teorija zavjere gnjevnog Cristiana Ronalda: Žestoko udario po sucima!

Barca slavila usred Madrida: Hat-trick Messija, crveni Ramosa i tri penala!

Britanski BBC je Modrića ocijenio šesticom.

"Imao je nekoliko lijepih poteza, no bilo mu je teško spriječiti Barcelonu da kontrolira sredinu nakon što je Real ostao s deset igrača", navodi BBC.

Modrić je od portala Goal.coma dobio ocjenu 3,5 od maksimalnih 5.

"Nije se uspio nametnuti kao autoritet u posjedu lopte. Igrao je previše duboko što znači da njegova sposobnost da utječe na igru u opasnim zonama nije bila produktivna kao inače", objašnjava novinar.

BBC i Goal.com su za najboljeg pojedinca u momčadi Reala izabrali Angela di Mariju. Igrač susreta je, dakako, Lionel Messi koji je zabio tri gola. Ukupno ima 21 pogodak u susretima El Clasica i najbolji je strijelac u "el clasicima". (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider