Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Saga ide kraju

Ronaldo odbio pričati o Mourinhu, ali je rekao nešto što će oduševiti navijače Reala

Usprkos nagađanja kako bi mogao napustiti Santiago Bernabeu i skrasiti se u PSG-u ili se vratiti u Manchester United, portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo uvjeren je kako će produljiti ugovor s Real Madridom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je 2009. godine prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid uz odštetu od 94 milijuna eura, što je još uvijek rekordan transfer u svjetskom nogometu. Ugovor s Kraljevskim klubom vrijedi mu do lipnja 2015. godine.

Ove sezone je Cristiano Ronaldo u 55 nastupa za Real Madrid zabio 55 golova. No, činjenica da Real Madrid nije osvojio niti jedan trofej u sezoni, te izvještaji o podjelama unutar svlačionice, pojačali su glasine kako bi Ronaldo mogao zatražiti transfer ovoga ljeta.

Portugalski tvrdi da će ubrzo produljiti ugovor s Realom.

"Osjećam se dobro, hladnokrvan sam i ne zamaram se s time. Znam da ću s klubom uskoro dogovoriti produljenje ugovora", rekao je Ronaldo, koji je odbio komentirati izjavu svog sunarodnjaka Josea Mourinha, donedavnog trenera Real Madrida, kako se nije dobro nosio s kritikama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider