Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jeste li vidjeli ovo?

Rodgers šokiran sucem iz okolice Manchestera: 'Bili su užasni!'

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers bio je ogorčen nakon poraza u sjajnom derbiju s Manchester Cityjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantastičnu utakmicu gledali smo sinoć na Etihadu. Man City je slavio s 2:1 u okršaju protiv Liverpoola koji je oduševio nogometne zaljubljenike diljem svijeta. Jurišalo se s jedne na drugu stranu, promašivale se sjajne akcije, no sjajnu predstavu obje momčadi zasjenili su suci.

VIDEO: City zaustavio Suareza, a priča se i o OVOM potezu sudaca

Na press konferenciji nakon utakmice inače mirni Sjeverni Irac Brendan Rodgers nije se mogao zaustaviti kada su ga odmah novinari pitali o sudačkim pogreškama.

''Moram zaštiti igrače. Ne znam otkud bih počeo. Mislio sam da neće suditi ništa u našu korist cijelu utakmicu'', rekao je Rodgers.

Suci su drastično pogriješili pri rezultatu 0:0 kada je Luis Suarez sjajno uposlio Sterlinga koji je pobjegao obrani domaćina i zabio. No, poništen je gol zbog nepostojećeg zaleđa kojem su se jučer zgražavali nogometni fanovi na društvenim mrežama.

''Ako radite na ovoj razini, onda morate biti točni. Pa gdje je uopće stajao taj linijski sudac? To uopće nije bila ni teška situacija za procijeniti. To su važni trenuci za utakmicu.''

No, glavni sudac Lee Mason još je jednom oštetio Redse. Kada su tražili izjednačenje u drugom dijelu nije svirao povlačenje Suareza kojem Lescott nije dao da skoči.

''Ma cijelu utakmicu se to događalo. Nadam se da nam više neće dati suca iz okolice Manchestera da sudi utakmice Liverpoola i klubova iz Manchestera'', ogorčen je bio Rodgers.

''Jednostavno su bili užasni. Ponosan sam na igrače, bili su izvanredni i nisu imali pomoć sudaca. Suci griješe, ali baš toliko ne bi smijeli, ne na ovakvoj razini utakmice.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider