Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madridski pakt

Ikona Reala napušta Bernabeu: 'Idi gdje hoćeš, samo ne u Barcu...'

Javna je tajna da je Casillas nezadovoljan statusom u Realu i da ne želi biti zamjena trenutačnom prvom vrataru „kraljeva“ Diegu Lopezu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema informacijama koje dolaze iz Španjolske, čini se da su Florentino Perez i Iker Casillas sklopili pakt o međusobnom nenapadanju.

>> Planule ulaznice za 'El Clasico': Najgledaniji u povijesti!?

>> Jesu li Real i Juve 'bratski klubovi u krađi'? A što je s Barcom i ostalima?

>> ManUtd vapi za pravim veznjakom: Novi pritisak na Real Madrid!

Prošle sezone frcale su iskre u svlačionici Real Madrida. Casillas se zakačio sa Joseom Mourinhom i polovicom svlačionice, „prljavi veš“ dolazio je gotovo svakodnevno do medija, a Casillas je optužen da je „krtica“. Ukratko, sukobi i svađe Realovih zvijezda tjednima i mjesecima zabavljali su španjolsku javnost.

Mourinho je otišao, ali Casillasu nije zasjalo sunce ni pod komandom Carla Ancelottija. Javna je tajna da je Casillas nezadovoljan statusom u Realu i da ne želi biti zamjena trenutačnom prvom vrataru „kraljeva“ Diegu Lopezu. Casillas je već dao naslutiti da razmišlja o odlasku iz Reala.

Predsjednika Reala dogovorio se sa slavnim vratarom da može napustiti Santiago Bernabeu idućeg ljeta. Perez je obećao Casillasu da mu neće praviti probleme, ali ipak mu je postavio jedan uvjet: mora otići u inozemstvo, ne dolazi u obzir transfer u jedan od španjolskih klubova, a to su ponajprije misli na Barcelonu, za koje se pretpostavlja da je zainteresirana za usluge Realova vratara.

Casillas će čekati ljeto prije svega jer ne želi da mu se dijete rodi u inozemstvu. Casillasova djevojka Sara Cabonero, poznata španjolska novinarka, trebala bi roditi početkom iduće godine. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider