Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bio pun pogodak

Dani Alves pouzdano zna u čemu je Neymar ravan Messiju!

Dani Alves komentira mogući dolazak sunarodnjaka Neymara u Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni desni bek katalonskog nogometnog diva Barcelone, Dani Alves, nada se da će se njegov sunarodnjak Neymar odlučiti na dolazak u "blaugranu", jer smatra da bi to momčadi dalo jednu dodatnu dimenziju u napadu...

Najbolji mladi nogometaš svijeta, Neymar (21), trenutno je najbliže prelasku u Barcelonu, te se oko tog transfera već vode uznapredovani razgovori između klubova (Barcelone i Santosa). Potonji, u srijedu, nije bio uspješan jer je Santos odbio 20 milijuna eura koliko je katalonski klub ponudio.

No, Dani Alves se svejedno nada da će u konačnici Barcelona uspjeti u naumu dovođenja Neymara predstojećeg ljeta.

"Bilo bi to veliko olakšanje kada bi Neymar potpisao, jer bi to najviše pomoglo Lionelu Messiju. Kada se dva kvalitetna igrača nađu na travnjaku, oni nemaju problema u razumijevanju. Obojica mogu igrati na nekoliko pozicija, a osobno znam da je Neymar jednako skroman kao i Messi, tako da ne bi bilo nikakvih problema", rekao je Brazilac, te nastavio;

"Momčad bi u napadu bila puno opasnija, jer suparnici ne bi znali s koje im strane prijeti veća opasnost. Dovođenje Neymara bio bi pun pogodak", zaključuje. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider